Sposób FRoSTY na… krem z groszku z twistem!

 

Krem z groszku w nowej odsłonie? Zaskocz domowników niespotykanym połączeniem  i zamiast grzanki zaserwuj im… chrupiące paluszki rybne!

 

Nie ma nic gorszego niż nuda w kuchni. Na szczęście, czasem wystarczy tylko mała zmiana, aby znane potrawy nabrały niespotykanego dotąd smaku. FRoSTA  przedstawia swój sposób na klasyczny krem z groszku. Kultowe, uwielbiane przez pokolenia Złote paluszki rybne FRoSTY występują tu w duecie z delikatną, gęstą zupą. Połączenie, uzupełnione orzeźwiającym sosem  miętowym, sprawdzi się jako sycący, łatwy do przygotowania obiad, który posmakuje każdemu.

 

 

Złote paluszki rybne w kremie z groszku

przepis Bartosza Liska – szefa kuchni warszawskiego Lokalu na rybę

 

Składniki:

·         1 opakowanie Złotych paluszków rybnych FRoSTY

 

Link do strony artykułu: https://wm2.wirtualnemedia.pl/centrum-prasowe/artykul/sposob-frosty-na-krem-z-groszku-z-twistem